.

.

WENLII Haza Pedálos Kuka, Fürdőszoba Fém Tároló Ládák Fedelét, Háztartási Konyhai Lépés Kuka 6L/9L/12L (Szín : D, Méret :

WENLII Haza Pedálos Kuka, Fürdőszoba Fém Tároló Ládák Fedelét, Háztartási Konyhai Lépés Kuka 6L/9L/12L (Szín : D, Méret :

HUF 3.00

Jelen van
A boltban

Anyaga : Test 410#rozsdamentes acél,Fedele, alsó Fekete abs műanyag.belső vödör pp anyag.Anti finger print funkció.Téglalap alakú tökéletes a fürdőszobában vagy a Konyhában megtakarítani.deodorant9 L : 30.4*20.5*36.6 cm;12 L : 30.4*20.5*46.6 cm Material : Test 410#rozsdamentes acél,Fedele, alsó Fekete abs műanyag.belső vödör pp anyag.Anti ujjlenyomat function Rectangular alakja tökéletes a fürdőszobában vagy a Konyhában megtakarítani.dezodor&független belső bucket90 mértékben meghatározott fedél nagy szabad a lábát.Tartós, rozsdamentes acél pedál pedig antislip funkció az alsó.6 L/9 L/12 L rozsdamentes acél lépés kukákat hálószoba/fürdőszoba/Kitchen Package tartalmazza : 1 szemetet cannotes : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Nincsenek elemek más, mint a kukákat a termék fotók.3. Méretek mért kézzel.Lehet, hogy ez rossz, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm.5. Az eltérés következtében a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok