.

.

Faraday Anti Sugárzás Szövet EMF EMI RF RFID Árnyékoló Szövet Vezető Védelem Anyag Pénztárca Hitelkártya Anti-Theft Jel Blokkoló

Faraday Anti Sugárzás Szövet EMF EMI RF RFID Árnyékoló Szövet Vezető Védelem Anyag Pénztárca Hitelkártya Anti-Theft Jel Blokkoló

HUF 2.00

Jelen van
A boltban

☞[Hatékony árnyékolás] : Az árnyékolás frekvencia sáv 10k Hz-30 GHz, hatékonyan árnyékolás az elektromágneses sugárzás, a pajzs értéke eléri a 99,9% - os.Ez a pajzs RF/EMI/EMF/HA a kábel, kapcsoló dobozok, más sugárzás forrásai, valamint a különböző elektromágneses hullámok, mint a Bluetooth, légkondicionáló, fogyasztásmérők, jel tornyok, mobiltelefonok, routerek, mikrohullámú sütő pedig frekvenciájú elektromos mező. ☞[Magas hatásfokú anyag] : Fém rost anyag kevert réz, nikkel.Jó alakíthatóság, könnyű extrudálás feldolgozás, jó korrózióállóság, időjárás ellenállás.Jó anti-súrlódási teljesítmény, súrlódásmentes alkalommal elérheti 500,000 alkalommal. ☞[Nagy vezetőképességű] : Ez az anyag rendkívül vezető elasztikus anyag.Felületi ellenállás : ≤0.5 Ω, árnyékolás hatékonyságát : 70-90db (tesztelt, harmadik fél által a hatóság, árnyékolás teljesítmény vizsgálati jelentés). ☞A[Multi-size] : Ez az anyag nagyon könnyen vágható, majd varrjuk össze.A szélessége a termék 110 cm (43,3 a).A vastagsága 0.45 mm.Ha kell, pontosabb vagy folyamatos hossza, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Ellenkező esetben küldünk minden egyes darab a méretet választja. ☞[Alkalmazandó forgatókönyv] : Mint egy helyezze be a tárca vagy a táskánkban van, hogy megvédje a hitelkártya-adatok-lopás.Egy kis táska, mobiltelefon, intelligens kulcs, vagy bármi, hogy elfogadja, vagy továbbítja a jeleket, hogy megakadályozza az információ szivárgás, valamint az információs lopás.Faraday szövet pajzs minden EMF pedig sugárforrások, EMI, RF, RFID, valamint az árnyékolás teljesítmény tartomány 10k Hz-30 GHz.Nagyon alkalmas, hogy az anti-theft anyagok ruhát, vagy pénztárca, bankkártya, valamint a mobil telefonok.specifikáció : Termék neve : Anti-elektromágneses sugárzás fabric Function : elektromágneses árnyékolás, vezetőképesség, sugárvédelmi;Összetétel tartalom : fém szálak kevert réz, nickel Width : 110 cm (43,3 a) Csomagolási listát : Faraday fabricprompt : Mivel a különbségeket, a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint a képen látható módon.Mielőtt elhagyja a gyárat, mind a termékek szigorúan tesztelt.Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, amikor a fogadó, vagy használja a csomagot, kérjük, bátran forduljon az értékesítés utáni szolgáltatás csapat.Vannak profi személyzetet, hogy ön 100% - os kielégítő szolgáltatás.

Egyéb jellemzők

Product name:
Anti-electromagnetic radiation fabric
Function:
electromagnetic shielding, conductivity, radiation protection;
Composition and content:
metal fiber mixed with copper and nickel
Width:
110 cm (43.3in)
Packing list:
Faraday fabric
prompt:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee your style is the same as shown in the picture.:
Before leaving the factory, all products are strictly tested. If you have any questions or concerns when receiving or using the package, please feel free to contact our after-sales service team. We have professional staff to provide you with 100% satisfactory service. :
Hasonló ajánlatok