.

.

150Pcs Nagy Binder Klipek 6 Vegyes Méretű Papír Bilincsek Klip, Papír, Fém Klip Irodában, Iskolában, Otthon, Készletek (Fekete)

150Pcs Nagy Binder Klipek 6 Vegyes Méretű Papír Bilincsek Klip, Papír, Fém Klip Irodában, Iskolában, Otthon, Készletek (Fekete)

HUF 719.10

Jelen van
A boltban

A csomag Tartalmazza : A csomag tartalma : 150 db iratgyűjtő papír klipek 6 különböző méretűt.Ez is jön egy erős műanyag kerek tároló doboz, valamint egy fedél biztonságos tárolás.Van elég mennyiség klipek hogy tárolja a dokumentumokat, jegyzeteket, levél, papír.Anyag : Ezek a kötőanyag a klipek fémből, edzett acél, nikkel-drót kezeli.Ezek a gemkapocs vagy erős,tartós, robusztus, rozsda-rezisztens, azt újra felhasználhatja elég hosszú idő.Különböző Méret : Van 150pcs a 6 vegyes méretű fém, papír, binder klip, mint a 80pcs 0.6-ban/15mm, 30db 0.75-ban/19mm, 25pcs 1in/25mm, 5db 1.3 a/32 mm-es, 5db 1.65-ban/42, 5db 2a/51mm, nagy, közepes, kis, mini méretű papír binder csipesz, amely meg tud felelni az office home iskolai követelményeknek.A széles körű Alkalmazás : A kötőanyag a klipek széles körben használják az irodában, otthon, vagy az iskolában, főleg a diákok, a tanárok, hogy kötődik a dokumentumokat, amelyek lehet, hogy szétszórt papír együtt tartani a fájlok tiszta, rendezett, különböző méretű binder klipek rendelkezésre álló válogatás, különböző vastagságú papír.Ez is lehet használni, élelmiszer-bilincsek, ruhák, bútorok, kültéri alkalmazásokhoz.Könnyű Használni Ezeket a kötőanyag a klipek, könnyű használat.Ha azt szeretné, hogy rend van a dokumentumokat, csak meg kell nyomni a kart erősen, majd engedje el a megfelelő pozíciót.Ezek a klipek tartani a dokumentumok tisztán, egy nagyon praktikus eszköz. 15mm/0.60"*80 PCS. 19mm/0.75"*30 DB. 25mm/1.00"*25 PCS. 32 mm-es/1.25"*5 DB. 41 mm-es/1.60"*5 DB. 51mm/2.00"*5 DB.Színek : Fekete.Állítsa be a papírokat a rövid távú kapcsolatot a Fémes Válogatott Binderclips.Ezek a kötőelemek nyomást egy csipet, majd engedje el, ha akarod, megtarthatod a fájlok együtt változtatja meg könnyedén.Binder Klip készült, edzett acél nickeled vezeték kezeli a tartósság.A tételek egy erős műanyag kerek tároló doboz, valamint egy fedél biztonságos tárolás,megakadályozza elvesztette a kötőanyag klipek valamint tartsa tisztán a haza kell a család .. Ki hitte volna, binder klipek, hogy kiváló, i-pod áll!Clip két binder klipek együtt tedd a i-pod le, miközben nézi azt mutatja, játék stb.Van egy csomó vegyes fel a vezetékeket a számítógép?Binder klipek a munka, mint kiváló szervezők!Attól függően, hogy a méret a kábel, különböző méretű videoklipeket.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok