.

.

KFJZGZZ Anti Sugárzás Szövet, Faraday Árnyékoló Szövet EMF EMI RFID RÁDIÓFREKVENCIÁS Jel Blokkoló Vezető Gyémánt, Fém Szál

KFJZGZZ Anti Sugárzás Szövet, Faraday Árnyékoló Szövet EMF EMI RFID RÁDIÓFREKVENCIÁS Jel Blokkoló Vezető Gyémánt, Fém Szál

HUF 4618.80

Jelen van
A boltban

[Hatékony árnyékolás] : Az árnyékolás frekvencia sáv 10k Hz-30 GHz, hatékonyan árnyékolás az elektromágneses sugárzás, a pajzs értéke eléri a 99,9% - os.Ez a pajzs RF/EMI/EMF/HA a kábel, kapcsoló dobozok, más sugárzás forrásai, valamint a különböző elektromágneses hullámok, mint a Bluetooth, légkondicionáló, fogyasztásmérők, jel tornyok, mobiltelefonok, routerek, mikrohullámú sütő pedig frekvenciájú elektromos mező. [Magas hatásfok anyag] : Fém rost anyag.Jó alakíthatóság, könnyű extrudálás feldolgozás, jó korrózióállóság, időjárás ellenállás.Jó anti-súrlódási teljesítmény, súrlódásmentes alkalommal elérheti az 5 000 000-szor. [Magas vezetőképesség] : Ez az anyag rendkívül vezető elasztikus anyag.Felületi ellenállás : ≤0.5 Ω, árnyékolás hatékonyságát : 70-90db (tesztelt, harmadik fél által a hatóság, árnyékolás teljesítmény vizsgálati jelentés). A [Multi-size] : Ez az anyag nagyon könnyen vágható, majd varrjuk össze.A szélessége a termék 110 cm (43,3 a).A vastagsága 0.45 mm.Ha kell, pontosabb vagy folyamatos hossza, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Ellenkező esetben küldünk minden egyes darab a méretet választja. [Alkalmazandó forgatókönyv] : Mint egy helyezze be a tárca vagy a táskánkban van, hogy megvédje a hitelkártya-adatok-lopás.Egy kis táska, mobiltelefon, intelligens kulcs, vagy bármi, hogy elfogadja, vagy továbbítja a jeleket, hogy megakadályozza az információ szivárgás, valamint az információs lopás.Faraday szövet pajzs minden EMF pedig sugárforrások, EMI, RF, RFID, valamint az árnyékolás teljesítmény tartomány 10k Hz-30 GHz.Nagyon alkalmas, hogy az anti-theft anyagok ruhát, vagy pénztárca, bankkártya, valamint a mobil telefonok.specifikáció : Termék neve : Anti-elektromágneses sugárzás fabric Function : elektromágneses árnyékolás, vezetőképesség, sugárvédelmi;Összetétel tartalom : fém fiber Width : 110 cm (43,3 a) Csomagolási listát : Faraday fabricnote : Mivel a különbségeket, a különböző jeleníti meg a különlegessége, hogy a termék, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk, hogy a stílus ugyanaz, mint a képen látható módon.Mielőtt elhagyja a gyárat, mind a termékek szigorúan tesztelt.Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, amikor a fogadó, vagy használja a csomagot, kérjük, bátran forduljon az értékesítés utáni szolgáltatás csapat.Vannak profi személyzetet, hogy ön 100% - os kielégítő szolgáltatás.

Egyéb jellemzők

Product name:
Anti-electromagnetic radiation fabric
Function:
electromagnetic shielding, conductivity, radiation protection;
Composition and content:
metal fiber
Width:
110 cm (43.3in)
Packing list:
Faraday fabric
note:
Due to the differences between different displays and the particularity of the product, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that your style is the same as shown in the picture.:
Before leaving the factory, all products are strictly tested. If you have any questions or concerns when receiving or using the package, please feel free to contact our after-sales service team. We have professional staff to provide you with 100% satisfactory service. :
Hasonló ajánlatok