.

.

Prime-Line 9085640 Cotter Csapok, Kiterjesztett Vasvilla, 1/8 inch X 2. Osztály, 18-8, Rozsdamentes Acél, (10-es csomag)

Prime-Line 9085640 Cotter Csapok, Kiterjesztett Vasvilla, 1/8 inch X 2. Osztály, 18-8, Rozsdamentes Acél, (10-es csomag)

HUF 2.67

Jelen van
A boltban

Méret : 1/8 inch X 2 cm.Úgy is ismert, mint egy split pin-kódot.Szúr be, a lyukak a kötőelemek (e.g.clevis csapok).Terjed a villákat behelyezése után a rögzítő furat biztosítja, hogy a rendszer.Egyik pillér meghosszabbodik, hogy könnyebb legyen őket külön.Termékleírás(ok) Találkoztam : ASME B18.8.1. Méret : 1/8 inch X 2 cm.Úgy is ismert, mint egy split pin-kódot.Szúr be, a lyukak a kötőelemek (e.g.clevis csapok).Terjed a villákat behelyezése után a rögzítő furat biztosítja, hogy a rendszer.Egyik pillér meghosszabbodik, hogy könnyebb legyen őket külön.Termékleírás(ok) Találkoztam : ASME B18.8.1. Cotter csapok helyezze be a lyukakat, hogy bizonyos típusú rögzítő rendszerek biztonságos őket a helyére.A hagymás vége megakadályozza, hogy a pin attól, hogy kihúzta a lyukon keresztül, ezért fontos, hogy válassza ki a pin hogy az átmérője mérési nagyobb, mint a lyuk átmérője a rögzítő dolgozik.Egyszer egészül ki a lyukon keresztül, a két karja a másik végén elkülöníthető, valamint hajlított passzív zár a pin-kódot.Cotter csapok leggyakrabban használnak, hogy biztosítsák clevis csapok vagy kastély dió.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok