.

.

HD Paróka Sapka 6DB, Átlátszó Paróka Sapka Csipke Paróka, Harisnya, Sapka a Paróka, Paróka Sapka, Hosszú, Sűrű Haja (Meztelen-HDWIGCAP-6DB)

HD Paróka Sapka 6DB, Átlátszó Paróka Sapka Csipke Paróka, Harisnya, Sapka a Paróka, Paróka Sapka, Hosszú, Sűrű Haja (Meztelen-HDWIGCAP-6DB)

HUF 629.10

Jelen van
A boltban

1.Termék lista : 3 Packs — 6 Darab összesen. 2.Anyag : Az ultra vékony, rugalmas paróka sapka anyaga lágy, tartós, rugalmas nylon anyag.Lélegző, s izzadság-felszívódás, ami kényelmesebb, még nyáron is. 3.Előnyei : A HD parókát kap egyre több lélegző, mint a hagyományos hálós sapkák.Úgy néz ki, több természetes és jól illeszkedik.Ha viseled, ez lényegében megegyezik a bőr tónusát. 4.Könnyű mérkőzés : A HD Paróka Sapka zökkenőmentes, észrevehetetlen miatt a blendable, áttetsző színben, hogy a keverék zökkenőmentesen a fejbőr. 5. Rugalmas Paróka sapka Mérete alkalmas Bármilyen Fej MÉRETE.HD paróka sapka, harisnya, sapka készült kényelmes, puha nylon anyag, a rugalmasság, lélegző verejték felszívódását.Ez képezi a biztonsági akadály között a fejbőr, illetve a belső bélés a parókát.Megvédi a bőrt a csipke elöl paróka, megakadályozza, viszketés, valamint védi a természetes haj a súrlódás a parókát.HD paróka sapka rugalmas, mégis légáteresztő szövet lehetővé teszi, hogy levegős, könnyű, érzed, hogy létrehoz egy sima réteg, illetve megszünteti bármely viszketés, a feszültséget.HD paróka sapka zökkenőmentes, észrevehetetlen miatt a blendable, áttetsző színben, hogy a keverék zökkenőmentesen a fejbőr.HD Paróka Sapka több, rugalmas, tartós, mint a hagyományos paróka sapka, de alkalmas minden bőr szín.Bár a HD paróka sapka csak egy méret, valamint egy szín, lehet alkalmas a különböző fej kerülete pedig tökéletesen integrálja a fejbőr minden bőr szín.A paróka sapka vagy rugalmas egész.Egy méret, a legtöbb fej mérete.Megfelelnek a fejét, anélkül, hogy egy bosszantó piros vonal a homlokán.A harisnya, sapka nagyon vékony, könnyű, akkor felejtsd el, te vagy rajta!Nagyon erős, nem könny könnyen.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok